Annons:
Etikettkonserter-festivaler
Läst 3016 ggr
Moalinn
2014-07-30 15:38

Never Say Die Tour 2014

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Med sju band som lineup kommer Impericon's "Never Say Die" Tour ännu en gång till Sverige.

Terror, Stick To Your Guns, Comeback Kid, Obey The Brave, More Than A Thousand, No Bragging Rights och Capsize är de sju banden som kommer inta Stockholm's Fryshuset "Klubben" den 8 november.

Never Say Die Tour är, sedan 2007, en Europeisk turné som kan liknas med Vans Warped Tour. Det vill säga att musikstilen är metalcore, hardcore, Post hardcore, deathcore och liknande genrer. Never Say Die intog Sverige först 2010 och nu är det dags igen.

Terror: "Deras energiska shower och deras år av hårt arbete i hardcorescenen har gjort dem till det mest älskade och förmodligen bästa hardcore band av vår tid. De har perfekt blandning av singalongs och mosh ögonblick och de kommer att leverera på Impericon Never Say Die tour, minst sagt."**

Stick To Your Guns:** "Med det distinkta ljudet av hårda "mosh parts" kombinerat med medryckande melodier och "epic hooks" som finns i hjärtat hos många musikälskare är Stick To Your Guns ett band som är mycket angelägna om att inspirera sina lyssnare positivt och göra allt för att konserten ska bli en minnesvärd upplevelse. Detta kommer att bli deras andra Impericon Never Say Die tour, så vårt råd: Förbered dig för låtar som "We Still Believe" och "Amber"."**

Comeback Kid:** "Efter att Comeback Kid släppte sitt första album, "Turn It Around", har de rest på otaliga turnéer runt om i världen och har blivit fast etablerad i hardcorescenen. I år kommer bandet ta med deras senaste album "The Knowing", som kombinerar mixen mellan melodiska gitarrer och catchy sång, tillbaka till Europa"

Obey The Brave: "Är för närvarande en av den tyngsta typen från Kanada. Med sitt tunga ljudet av adrenalinladdat metalcore så vet bandet hur man imponerar på oss live. Deras senaste album "Young Blood" innehåller hits som "Full Circle" och "Burning Bridges", de kommer säkert att spela dessa på Impericon Never Say Die tour, så vara redo för full kraft metalcore"

More Than A Thousand: "Med sin perfekta blandning av metalcore, melodisk hardcore och rock, har More Than A Thousand förtjänat sin stora fanskara på internationell nivå. På deras senaste album "Vol.5 Lost At Home" kombinerar de hårda element som fans av Parkway Drive och Bring Me The Horizon finner bekant. Med trallvänliga melodier, kommer de som älskar livemusik njuta fullt ut av att se More Than A Thousand på scenen"

No Bragging Rights: "Ger oss fin mix av snabba låtar och extrema haverier. Med deras senaste album "Cycles" kommer de snart att spela på Impericon Never Say Die tour och är redo att guida dig genom en mosh pit"

Capsize: "Från San Diego CA har Capsize visat på tidigare Impericon festivaler att de vet hur man ska uppträda med artighet av sin melodiska hardcore och energiska singalongs. I det förflutna har de turnerat med band som As An Ocean, More Than Life och Neck Deep men nu kommer vi att bevittna deras briljans ännu en gång"

Källa: [Impericon.com

](http://www.impericon.com/en/impericon-never-say-die-bands/)

Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Annons:
Cireea
2014-07-30 16:26
#1

👍


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Upp till toppen
Annons: