Blandat / Övrigt

Namn på spellista

2015-07-15 23:07 #0 av: Tokyo

Jag ska skapa en ny spellista på Spotify som ska innehålla låtar som gör mig glad, bland annat låtar som är nostalgiska för mig eftersom dom påminner mig om något speciellt. Till exempel så gör låten Wait med M83 mig glad eftersom jag alltid brukade lyssna på den när jag skulle sova förra sommaren, och då påminner den mig om just det: sommaren. Därför gör den mig glad. Det behöver inte nödvändigtvis vara "glada låtar" som generellt bara gör alla glada när man lyssnar på dom, utan låtar som på ett eller annat sätt har betydelse för mig eftersom de är kopplade till ett minne.
Vad tycker ni att jag ska döpa en sådan spellista? Gärna något lite mer kreativt, behöver inte vara på svenska. Kan också vara en emoji, om ni har något tips på en som passar bra.
Tack på förhand :)

Anmäl
2015-07-16 12:13 #1 av: Cireea

Har du kommit fram till något? Annars har jag lite alternativ här GladBara lite Random namn som kom upp när jag läste ditt inlägg: 

  • Sunshine and Rainbows
  • Memory Level
  • Feel Train 
  • Can you feel the feels
  • Feel Trip 
  • Running Memory

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-07-18 23:18 #2 av: Tokyo

#1 Tack så mycket för tipsen! Feel Train låter ju mysigt. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.