Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Blandat / Övrigt

Musik beroende

2015-10-12 21:24 #0 av: [Hästhoven]

Någon annan som är beroende av att lyssna på musik & sjunga?

Kan sitta & sjunga i flera timmar i sträck, sedan snegla upp på klockan & inse att jag ska kliva upp om 4 timmar...

Finns nog inget roligare än att sjunga, speciellt när man har haft en dålig dag, då är musiken det ända som hjälper.

Anmäl
2015-10-12 23:29 #1 av: Cireea

Inte sjunga men jag lyssnar på musik stora delar av dagen. GladMusik gör så mycket med ens känslor och tankar. För min del så är det bara nyttigt att lyssna på musik, det får mig att nå ett djup som jag inte riktigt kommer åt utan musik. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-10-14 11:48 #2 av: [Garntroll]

Sämre beroende kan man ha. Jo perioder kan jag lyssna mycket på musik.  Sen får jag perioder då jag vill ha musikfritt.

Sajtvärd för Pelargoner och Motionspepp

Anmäl
2015-10-19 05:58 #3 av: Issand

Håller med Cireea till 1000 % om att musik kan få en att nå ett djup man inte kan nå till annars. För mig är musik det största som finns, det är det som öppnar oändliga världar som jag inte skulle ha känt till annars. Jag har alltid älskat musik över allt annat, mina tidigaste musikminnen är jag runt två år och jag minns hur förtrollad jag var redan då. Det musik gör är att öppna dörrar i mig, som inget annat kan.

Så ja, lyssnar i perioder på musik typ dygnet runt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.