Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Instrument/annan utrustning

Musikanläggning, ingen sändare

2016-05-30 13:42 #0 av: Rumblebee

Svärmor har köpt sig en slags musikanläggning på en marknad, en Deghan multi-functional battery speakers. Vad anläggningen kan göra är spela cd samt dvd, även via USB. Den kan även användas som radio, den har Aux och Audio Out, Guitar och microfon. Den har även bluetooth som vi har provat, anläggningen spelar upp musik som vi har på telefonerna eller till och med från youtube youtube.
Saken är att hon vill kunna använda hörlurar till den. Vi har provat hörlurar med kabel och hörlurar med bluetooth. Saken är att vi får inget ljud till lurarna. Och de fungerar.

Jag är inte tekniskt kunnig men efter vad jag har läst mig till så behövs en sändare för att kunna sända ut ljud? Kan vi köpa något och installera/plugga in i anläggningen?

Anmäl
2016-06-02 01:42 #1 av: felle-j

Nu vet jag inte hur den där musikanläggningen ser ut, men någon sändare ska väl inte behövas? Är det inte i Audio Out som man ska sätta hörlurarna?

Felix                                                                                               
Medarbetare på Datorspel och Minecraft.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.