Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Musik generellt

Kan jag bli pianist?

2017-08-13 22:03 #0 av: Potatisbarn

Sååå, har hållit på med musik sedan jag var 9, då jag började spela nyckelharpa vilket jag fortfarande gör. Spelar även en del elgitarr.

Tog lektioner i piano som liten men slutade av någon anledning (För dyrt?), lärde mig grunderna i princip, men kom tillbaka till det för ungefär 1 år sedan och har hållit på och lärt mig låtar och tycker de är så sjukt kul! Så kul att jag leker med tanken på om det hade gått att bli pianist (Konsertpianist e de jag tänker på) om man börjar på allvar som femtonåring? Vet att de flesta börjar vid en mycket yngre ålder, men i.o.m att jag hållit på med musik kanske det finns en chans? 

Anmäl
2017-08-14 09:47 #1 av: Kantorskan

Om det är just konsertpianist du ska bli, så skulle du i princip behöva vara tekniskt färdigutbildad vid din ålder för att sen kunna jobba på det musikaliska... sen krävs något annat också, som du kanske har, och det är välvässade armbågar. - men lycka till!!😀

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.