Konserter

Meet & Greet: Paramore

2009-12-11 15:28 #0 av: Anna

Den 30 november spelade det amerikanska rock-alternative bandet Paramore i Stockholm. I samband med konserten anordnades en tävling där svenska fans kunde vinna ett Meet & Greet, en träff, med bandet - jag vann! Här är min berättelse från dagen.

Eftersom jag varit ett Paramorefan länge och själv driver en svensk fansida om bandet, Paramore Sweden, trodde jag inte mina ögon när jag såg mitt namn på listan med de 5 personer som vunnit en träff med dem. Det var först när Warner Music Sweden ringde upp mig och senare skickade ett bekräftelsemejl som jag verkligen insåg att wow, jag ska få träffa mina idoler om bara ett par dagar! En underbar känsla.

Man fick ta med en vän på träffen så kl. 17.40 den 30 november lämnade jag och min kompis köandet för att gå bort och träffa bandet med resten av vinnarna. Träffen skulle börjat 18.00 men pga intervjuer blev bandmedlemmarna försenade med 20min, vilket endast gav oss 10min tillsammans med dem istället för 30 som det skulle varit från början. En stor besvikelse, men samtidigt gjorde det inte så mycket just då.

Vi som vunnit stod utanför backstageingången och väntade på att bli insläppta, pratade med vakterna ett tag innan vi fick komma in. Först kom tre av killarna (Paramore består av 4 killar och en tjej) nerför trappen, varav Josh (gitarrist/bakgrundssång) vinkade och log mot oss. Vid det laget stod vi alla helt stumma och bara stirrade!

Efter ytterligare en liten stund kom hela bandet ut. Vi fick ställa oss på led och få våra saker signerade när bandmedlemmarna gick förbi oss en efter en. Wow, man blir verkligen starstruck i en sådan situation. Hela bandet var otroligt snälla och charmiga, precis som man föreställt sig. Hayley (sångerskan) var så otroligt liten med sina 158cm!

Jag och min kompis fick våra CD-häften signerade och pratade lite med alla medlemmarna.

Sedan fick bandet ställa upp sig längst bort i trappan så vi fans kunde ta kort om vi ville. Det blixtrade som bara den och Hayley utbrast mitt bland alla blixtar, "This is craaaaazy!".

Efter det försvann de otroligt snabbt och vi hann inte riktigt säga vad vi ville ha sagt, men det blir ju så i sådana situationer. Min kompis och jag rusade ut och sprang genom hela kön, hoppandes och skrikandes "Vi har träffat Paramore!" när träffen var över. En av de lyckligaste stunderna i mitt liv.

Josh, Taylor, Zac, Jeremy & Hayley

(klicka för att se större)


Kan även tillägga att konserten som var efteråt var helt otrolig, oförklarlig. Om du inte lyssnat på Paramore innan och gillar rock/alternative - gör det! Du blir inte besviken. Att de sedan är otroligt trevliga, down to earth och roliga gör inte saken värre.

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2009-12-11 23:05 #1 av: Clariiz

Häftigt! (:
Och jag som var överlycklig att Josh sprang förbi 1m ifrån mig två ggr =D :P

Men Hayley är 5,2 vilket är 158cm inte 155cm. *perfektionist* :P

Anmäl
2009-12-11 23:07 #2 av: Anna

#1 Stämmer, det var jag som hade för bråttom ;)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2009-12-12 18:36 #3 av: niffen

#2 Vill du att jag ska fixa det? ;)

Anmäl
2009-12-12 18:37 #4 av: Anna

#3 Gärna Glad

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2009-12-12 18:40 #5 av: niffen

Jätterolig läsning förresten!  Skrattande
Jag vet inte om jag skulle våga gå på ett Meet & Greet för jag skulle förmodligen bli alldeles för starstruck. I efterhand är det ju ett minne för livet, men just när man är där så är man helt ju helt chockad!

Anmäl
2009-12-12 18:41 #6 av: Anna

Tack!

Man blir verkligen starstruck. Fanns otroligt mycket jag ville säga som jag inte fick fram! Får bli nästa gång... ;)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2009-12-14 07:57 #7 av: Fnuha

jättebra läsning! :) jag e sjukt avundssjuk ;) hihi

Anmäl
2009-12-14 20:37 #8 av: Buuc

Fy vad roligt för dig!!! :D Man blir så glad av att läsa sånt härt. Synd bara att ni inte fick prata så ordentligt!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.