Artister

Svenska Blindside släpper nytt album!

2011-04-30 01:08 #0 av: CharlieSvensson

Första gången jag såg Blindside var på en rökig pub i Karlskrona, andra gången var på Hultsfred men den tredje och senaste gången var väldigt speciell för mig, då var bandet förband till Linkin Park i Globen tillsammans med 30 seconds to mars. Nu släpper grabbarna äntligen sitt nya album.

Grabbarna i Blindside släpper i sommar sitt nya album "With Shivering Hearts We Wait". Senast var 2007 då de släppte "Black Rose EP"

Jag tycker själv att det är otroligt svårt att beskriva bandets genre men man kan knappt tro att de kommer från Sverige då de har ett mycket amerikanskt ljud.

Bandet slog igenom stort i USA när de blev upptäckta av Linkin Park som lät dem spela förband på en av LP's stora turnéer.
De har varit med och spelat på Conan's late show.

I Sverige har jag knappt hört något om Blindside och jag tycker att det är riktigt synd eftersom att de förtjänar respons, speciellt på hemmaplan!

Jag tänker inte bli långrandig men jag föreslår att ni går in på spotify och söker efter "Blindside" där ligger dock endast tre album. "Silence" "About a burning fire" "Black Rose EP". Fastnar ni för dom så sök er för på nätet och lyssna på deras tidigare album också!

Snabblänkar till Spotify:

Silence

About A Burning Fire

Black Rose

Lägg gärna en kommentar här om vad ni tycker!


Vi ses där ute!

Anmäl
2011-04-30 01:18 #1 av: Fnuha

Blindside är faktiskt ett favoritband hos mig :) 
pitiful va den första låten ja hörde å då blev jag såld :)
men fell in love with the game är nog absoluta favoriten.  

blindside syns i filmen Grind, kanske lite kul å veta :)

Anmäl
2011-04-30 01:19 #2 av: CharlieSvensson

Samma här du!:)

Fell in love with the game är riktigt jävla snygg. Videon är klockren, höll på och dö när jag såg den första gången, när gitarristen drar igång på en akustisk gitarr hahaha^^

Det måste jag kolla upp, tack för tipset!

Anmäl
2011-04-30 01:30 #3 av: Fnuha

fell in love with the game:

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.