Övrigt

Hitta låten

2014-05-29 10:55 #0 av: Cireea

Det finns inget värre än när du hör en låt som du direkt fastnar för men du vet inte vad låten heter eller vem artisten är. Det finns en rad appar som kan hjälpa dig med detta, här nedan får du tips på de bästa.

1. Shazam 

Shazam är en av de bästa apparna på marknaden. Den här appen identifierar låtarna snabbt och är den som ger bäst resultat. 

2. Soundhound 

Den här appen kan identifiera låtar om du så bara hummar dom eller nynnar på melodin. För att få bäst resultat måste du vara väldigt noga med melodin. Annars fungerar det lika bra att hålla telefonen nära en högtalare som spelar låten så får du snabbt ett resultat. 

3. MusicXmatch

Den här appen känner snabbt igen texten i låtarna och genom att bara skriva in en del av låttexten så kan du snabbt hitta ditt svar. MusicXmatch har en enorm katalog med låttexter och du har störst chans att hitta rätt låt med hjälp av text i den här appen. 

Källa: 

Evolver

Bild: Public Domain via Pixabay 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2017-04-09 15:13 #1 av: [EM L]

Bra artikel. Har hänt mig flera gånger att jag vill söka på en låt som jag inte vet vad den heter.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.