2014-06-10 16:39 #0 av: Cireea

Musik iFokus är sajten för dig som tycker om musik och gärna delar ditt intresse med andra. Här får alla plats - Oavsett ålder, kön och musiksmak. Alla ska känna sig välkomna och veta att de har något att bidra med och en chans att vidga sina vyer.

Alla lyssnar vi på olika musikgenrer och på olika sätt. En del gillar att sitta ensam hemma, medan andra hellre går på konserter tillsammans med andra. Musik är något som de allra flesta i hela världen har någon form av relation till. Oavsett vad din relation till musik är så har du samma intresse som jag har och det är musik. Därför hoppas jag att det uppstår många intressanta diskussioner här på Musik iFokus och vem vet, du kanske till och med upptäcker ny musik och nya artister som du aldrig hört förut? 

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av sajtens skrivregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

Här på Musik iFokus har vi även en massor av kategorier för att det ska finnas ordning och reda. Jag uppskattar om ni, i den mån ni kan, sätter era inlägg i rätt kategorier. Om det är någon kategori som ni är osäker på finns det en artikel, som ni hittar under "Aktuellt just nu", där det står all information om de respektive kategorierna

Med vänliga hälsningar, 
Cireea, er sajtvärd på Musik iFokus. 

Publicerat av: Cireea

Datum för publicering:

  • 2014-06-09