2014-07-30 14:16 #0 av: Cireea

"Vad är musik för dig?" - Röstningstråd!

Nu ska tävlingen avslutas och därmed ska en vinnare koras. Vilken bild tycker du beskriver musik bäst? Kom ihåg att läsa varje motivering som finns vid bilderna. Röstningen och bidragen hittar ni nedan!

Röstningen pågår fram till: 20:e augusti


Bidrag 1 - Saga85:

Detta är musik - musikvideo in process Glad

Bidrag 2 - __Awesomedude__ :

Ett måste enligt mig är livemusik Partajar

Bidrag 3 - Kaosarn: 

Musik för mig är så mycket, det är gemenskap men också ensamhet. Oftast när jag lyssnar på musik är det med hörlurar i öronen och gärna med någon av mina påbörjade  noveller/romaner/fictions framme på datorn så jag kan skriva.  Jag kopplar musik med att skriva och tvärtom. Tillsammans med musik skapar jag mitt allra bästa arbete eftersom det är lättare att fånga känslor tillsammans med ljud och just dessa känslor hittar jag från låttexter och melodier.  

Bidrag 4 - Portie:

Även för mig är musik konserter. Där får man verkligen höra allt på riktigt och verkligen känna den underbara stämningen som musiken för med sig. För mig finns det inget bättre än att gå på en konsert och se ett riktigt bra band dra loss live.

Bidrag 5 - Moalinn:

Musik för mig är ett sätt att sätta ord på vad jag tycker, tänker och känner. Det är som att man är osynlig, sträcker sig efter något mer, något som kan hjälpa en att komma ett steg närmare livet. 

Den här bilden är egentligen fotograferad till ett projekt jag gjorde som just handlade om musik och känslor, men tycker den passar riktigt bra till det här också.

Bidrag 6 - Dendärtjejen:

Musik...musik för mig är nästan hela min värld. 
Alla mina känslor är låttexter 
Varje text har alltid en mening, kärlek, sorg, glädje, ilska 
Vi alla känner något när vi lyssnar på musik

Bidrag 7 - KaiPon:

Musik för mig är gemenskap, leenden, värme och vänskap. Vare sig det är musikal, live, eller på en iPod. Det ger ord till tankar och känslor jag själv inte kan sätta ord på, och jag känner mig aldrig ensam med musiken. Den ger mig inspiration i vardagen, gör mig glad när jag känner mig nere, och finns där när jag bara vill gråta. Musiken är en livräddare när jag är ute på mycket mörka vatten och anledningen till att jag finns idag.

DET är musik för mig.