2014-10-01 18:21 #0 av: Cireea

En liten artikel om mig, sajtvärden, så ni på forumet kan lära känna mig bättre.

Berätta om dig själv 
Jag heter då Erica men har även fått smeknamnet Kaosarn från en vän.  Vi behöver nog inte gå in så mycket närmare på mitt smeknamn utan vi går vidare. Jag är född den 25:e september. Jag är 20 år och gör för tillfället ingenting, med andra ord så är jag arbetslös som de flesta andra som gått ut gymnasiet. 

Som person är jag sprudlande glad och tycker om att få andra att skratta med mig. Eller åt mig. Har alltid fått höra att jag är en pratglad och kreativ person vilket jag tycker stämmer in väldigt bra. Har väldigt lätt för språk också och snappar lätt upp meningar, jag kan tio språk och vill ständigt lära mig mer. Jag har väldigt dåligt tålamod och därför tycker jag inte om när jag står och trampar på ett ställe utan att något händer. Jag gillar fart och jag gillar att upptäcka, därför är en dröm för mig att resa runt i världen trots att jag inte lämnat Sveriges gränser än. Mitt första resmål som jag sparar pengar för nu är Sydkorea. 

Andra intressen utöver musik?
Skriva. Jag skriver så ofta jag kan och det är då oftast FanFictions men en hel del eget arbete har jag också. Då jag gärna vill publicera en bok så tränar jag ständigt upp mitt sätt att skriva, då oftast genom FanFictions. När jag är ledsen, arg, glad, frustrerad eller bara har tråkigt så tar jag fram ett arbete som jag påbörjat på datorn, sätter musik i öronen och låter min fantasi flöda ut genom ord på papper. 


Annars tycker jag om att spela. Det är tvspel och datorspel, jag blandar gärna. Allt från Minecraft till Tomb Raider till Deer Hunter. Jag är väldigt mångsidig när det kommer till att spela och gillar att testa nya saker. 
Sen har jag andra intressen såklart såsom att simma, läsa och såklart min egen hamsteruppfödning men om jag skulle skriva om allt så skulle den här artikeln aldrig ta slut. 

Favoritmusik? 
Jag har musik för mitt humör. En viss typ av musik när jag är ledsen och en annan när jag är glad och så en tredje för festligheter. Jag är en väldigt allsidig person när det kommer till musik men min favorit musik är nog Kpop, pop, hiphop och ja, all musik som är sådär catchy och med bra bas i. 

Hur kommer det sig att du är en del av "ledningen" på MiF? 
Jag såg att man sökte en ny sajtvärd till Musik iFokus och jag tvekade inte en enda sekund. Musik är passion. Musik är liv. Music makes one. Så jag skrev till grabbarna här på iFokus och ganska snart efter det var MiF under min ledning. Till en början väldigt slumrande men nu väldigt aktiv och rolig sajt att driva. 


En låt som beskriver dig?
Jag skulle vilja säga Fronda - Mitt rop på hjälp


En låt du lyssnar på när du är ledsen?
Det är svårt att välja EN låt då jag har en hel playlist men ja här är en i alla fall: Evanescence - My immortal

En låt du lyssnar på när du är glad?
Oftast när jag är glad lyssnar jag på Kpop eller ja, min "öslista" - en lista på Spotify med alla låtar med mycket fart i, när jag är glad vill jag ha musik att dansa till. Som den här:
Hitfeeling productions - Everybody feel it 

En genre som ligger dig nära hjärtat?
Kpop Hjärta

En genre du inte alls har koll på? 
Jag skulle vilja säga Death Metal eller typ folkmusik....