2014-10-03 09:51 #0 av: Moalinn

Som toppen på isberget kommer här nu en rolig artikel om mig och mig själv. En trevlig läsning för de som vill veta mer om oss bakom sajten!

Berätta om dig själv
Mitt namn är Moalinn (big secret, shh) och föddes 3e oktober. Ointressant fakta: samma dag som min syster - fast 13 år senare. 19 är min ålder och tog studenten i våras/somras från Plusgymnasiet, Estetiska programmet - Estetik och media inriktning foto.

Jag är en människa som har stora drömmar och tror på att de en dag ska bli till verklighet. Är annars kreativ, älskar att fotografera och skriva till exempel. Min största rädsla är framtiden. Skulle annars säga att jag är en glad person som gärna skuttar omkring på konserter och lever livet genom musiken. Jag älskar naturen och är uppvuxen vid havet/sjön, jag kan sitta på berget och kolla på solnedgången med kameran som sällskap.

Andra intressen utöver musik?

Fotografering, skriva, teckna (dock väldigt dålig på det), sjunga (låter ungefär som en gräsklippare fast värre), katter, kaniner, ridning.

"I love cats more than I love most people, it's a problem I don't wanna deal with."

Favoritmusik?
Hardcore, post-hardcore, metalcore, poppunk and stuff like that.

Hur kommer det sig att du är en del av "ledningen" på MiF?
"Kaosarn" sökte medarbetare när sajten var som värst och jag tänkte att tja, jag har ett fruktansvärt stort intresse för musik så varför inte hjälpa till att sparka igång sidan som i princip hade gått i dvala. Sen tycker jag om att skriva artiklar och liknande så det är bara roligt att vara en i gänget!

En låt som beskriver dig?
Hands Like Houses - Weight
Så mycket jag som det bara kan bli.

En låt du lyssnar på när du är ledsen?
Det är svårt. Ibland vill jag vända humöret och börjar lyssna på poppunk, till exempel Simple Plan - The Rest Of Us, Forever The Sickest Kids - Chin Up Kid. Vill jag fortsätta vara ledsen så lyssnar jag gärna på Mayday Parade och ofta The Amity Affliction. Det beror på vad jag är på för humör helt enkelt. Ledsen är ett humör men det kommer ofta i flera olika grader.

En låt du lyssnar på när du är glad?
Ingen speciell låt skulle jag vilja säga utan jag lyssnar gärna på poppunk när jag är glad. Även om de ofta har texter som inte alltid är så glada så är det musiken som får mig att komma igång och fortsätta vara glad.
"Poppunk is happy music with sad lyrics"

Monday Kills

En genre som ligger dig nära hjärtat?
En genre. EN genre. Post-hardcore är ju något väldigt underbart om jag bara får välja en.

En genre du inte alls har koll på?
Jag kan lite om mycket men Blues, Folkmusik och liknande har jag verkligen noll koll på.