Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Övrigt

Awesomedude - Simply awesome

2014-10-03 15:21 #0 av: Zimplet

Här kommer en artikel där ni medlemmar får veta lite mer om mig,

Berätta om dig själv:

Jag heter Christoffer och är född den 6:e april 1992 vilket gör mig 22 år gammal. Just nu så pluggar jag på universitet, och kommer att göra det i minst 2 år till. Efter dessa två av totalt fem år så kommer jag förhoppningsvis vara utblidad till civilingenjör.

Som person skulle jag beskriva mig som glad och social, och då jag inte pluggar så hänger jag gärna med vänner, sitter vid datorn eller vid gitarren. Jag är också med i ett band, och vi brukar ha repning ett par gånger i veckan. Här hemma så bor jag med min sambo och våra djur, som består av, två hundar, en katt och en massa hamstrar (min sambo har en hamsteruppfödning).

Andra intressen utöver musik?

Jag antar att jag inte får välja gitarren på den här frågan, då den har ganska mycket med musik att göra :P Men utöver den så tycker jag om att spela, vare sig det är tv-spel eller dataspel så är det intressant.

Favoritmusik? 

Jag är faktiskt en allätare när det gäller musik, jag tycker nog om det mesta. Men min absoluta favorit måste nog bli hårdrock, gärna lite oldschool 80-tal, typ som Ironmaiden, Metallica, eller liknande.

Hur kommer det sig att du är en del av "ledningen" på MiF? 

Ja det är faktiskt så att min sambo är sajtvärd så det är tack vare henne. Ja, det är den välkanda Kaosarn som är min sambo :P

En låt som beskriver dig?

Oj.... den var svår, skulle nog säga: Journey - Don't stop believin'

En låt du lyssnar på när du är ledsen?

Hmm, fler svåra frågor men det blir nog: Shinedown - Call me

En låt du lyssnar på när du är glad?

Jag lyssnar på det mesta när jag är glad men om jag ska välja en låt får det nog bli: Bee Gees - Stayin' Alive

En genre som ligger dig nära hjärtat?

Hårdrock \m/

En genre du inte alls har koll på? 

Hahaa blev tvungen å googla denna, men jag kan då säga att Canzona har jag inte den minsta koll på :D

=[ Medarbetare: DatorspelSydkorea, Minecraft & Film ]=

Anmäl
2014-10-06 19:02 #1 av: Cireea

Puttar upp vid publicering! :) 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.