Musik: Kpop

BREAKING - B.A.P lämnar TS

2014-11-27 10:35 #0 av: Cireea

Det finns inget slut på alla dessa dåliga nyheter! Inte nog med att Kris och Luhan lämnar EXO eller att Ladies' Code är med om en tragiskt bilolycka utan nu har det kommit fram att B.A.P vill upphäva sitt kontrakt hos TS Entertainment. 

Enligt B.A.P har kontraktet varit ensidigt och gynnat TS mer än det gynnat gruppen i sig. Gruppen har haft problem med hälsan och dessutom sina scheman. Nyligen ställde de in sin turné i Sydamerika av just dessa orsaker. 

Vad tycker ni om detta? Vad tror ni kommer hända med B.A.P?

Länk till artikel

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2014-11-27 10:36 #1 av: Cireea

Taget direkt från mitt inlägg i Sydkorea iFokus: 

Jag kommenterar mitt eget inlägg med en gång med ett ENORMT hål i mitt hjärta för denna grupp. B.A.P var en av de första grupper jag började lyssna på och därför känns det hemskt att dom KAN försvinna. Gråter

Eftersom hela gruppen vill upphäva kontraktet så hoppas jag innerligt att dom hittar ett nytt bolag eller helt enkelt kommer fram till ett bättre kontrakt tillsammans med TS. Jag hoppas bara att dom inte försvinner helt.. det skulle vara förödande. Storgråter

2014 är verkligen ett SKITÅR för Kpop..verkligen hemskt. Kan det ta slut?! 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.