Konserter/Festivaler

Kommer du ihåg konserterna?

2014-12-30 21:07 #0 av: Moalinn

Jag sitter och kollar tillbaka på mitt konsertår. Gått på 12 konserter och sett över 30 band men inser att inte en enda konsert är komplett i mitt huvud. Kommer ihåg vissa delar men långt ifrån allt. Kan inte ens säga vilka låtar som spelades, ens dagen efter konsert, för jag minns inte. Tyst Jag har ju helt otroligt roligt när jag väl är där och de minnen jag har är antagligen de bästa men resten då?

Hur är det med er? Minns ni eller är ni som mig? Jag funderar bara på om det är jag som är sån här eller om det finns fler haha.

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.blogg.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2014-12-31 12:04 #1 av: Cireea

Nu har jag ju inte direkt varit på konserter utan bara på enstaka uppträdanden på min egen hemort under Åsele Marknad, då brukar dom ta in artister som spelar, en del gratis och andra kostar att se. Det har varit bland annat Adam Tensta, Alcazar, Markoolio och Eric Saade. 

Jag minns det mesta från de gånger jag vill minnas. Jag minns inte direkt Eric Saade då jag mest gick dit för min systers skull då hon var för liten för att gå ensam. Dock var det ju roligt medan vi var där. När Markoolio var och uppträdde fick jag till och med sjunga i micken då jag stod längst fram. Det var ashäftigt GapskrattarJag var ju ett enormt fan av honom som liten så det var ganska mäktigt att få se honom live så att säga.  Så, jag minns nog de uppträdande  jag har vill ha minne av.

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-01-04 03:54 #2 av: felle-j

Jag minns ganska bra från alla konserter jag var på förra året. Dock så var jag inte på lika många konserter som du var på, Moalinn, så det är lite lättare för mig att komma ihåg. Skrattar

Felix                                                                                               
Medarbetare på Datorspel och Minecraft.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.