Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Blandat / Övrigt

tips på hörlurar? :/

2015-04-14 16:52 #0 av: ilenna90

vet inte om det är rätt forum att skriva i, men det hör ju till musik åtminstone :)

mina hörlurar som varit helt perfekta (från samsung som jag fick med till mp3:n för massvis av år sen) har tyvärr blivit glappa så att det bara kommer ljud ur ena snäckan :( har letat jättemycket efter ett par nya men det verkar vara sjukt svårt att få tag på en sån modell O_o jag vill nämligen inte alls ha sånna där pluppar som man stoppar in i öronen. 
Köpte ett par earbudz på clas ohlson för 49 kr men dom funkar ju tyvärr inte alls :/ får höja jättemycket och även då låter ljudet liksom avlägset. 

Så det jag undrar är om ni vet några typ webshoppar som kan tänkas ha? För på dom fysiska butikerna verkar det ju inte finnas. 
Har kollat kjell&company, clas ohlson, teknikmagasinet, biltema och elgiganten.

Det är den här varianten jag vill ha: 

Anmäl
2015-04-14 17:04 #1 av: [Udoon]

Själv använder jag inte in-ear lurar, men Teknikmagasinet vet jag brukar ha några olika varianter från Koss som ska vara helt ok. Såg att du redan kollat där, men på hemsidan så har dom ju hur många lurar som helstFunderar

Anmäl
2015-04-14 17:14 #2 av: ilenna90

jo fast dom har väldigt få av just snäck-modellen :/ om det inte finns några på 200+-prisnivån då, men det har jag inte kollat. 
Och många av deras har sån där headsetkontroll och eftersom jag inte använder det skulle jag bara tycka att det stör och är ivägen. men tack för tipset :)

Anmäl
2015-04-14 17:15 #3 av: Lollo 97

Har ett par hörlurar från sony som är typ som de på bilden. Det är väldigt bra ljud i dom Glad

Anmäl
2015-04-14 17:28 #4 av: ilenna90

okej! :) vart köpte du dom? eller det kanske var länge sen? 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.