Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Blandat / Övrigt

Vad är det mest extrema du har gjort?

2015-05-25 21:40 #0 av: Saga85

Är du ett inbitet fan som har köat i timmar för att få biljetter till ett band, åkt långt bara för att se någon, väntat utanför en lokal/hotell/whatever, gått på konsert/festival bara för att se förband/särskild grupp, Eller har sprungit in i din idol/idoler och bett om autograf eller något annat? 

Bara lite nyfiken Skrattar

Anmäl
2015-05-25 21:53 #1 av: [Túrwen]

Vet inte om det räknas men köade 10 timmar för att se mitt favoritband i gassande sol på världens största metalfestival. Precis innan bandet som spelat innan mitt favoritband var färdiga så börjar det svartna framför ögonen på mig och jag håller på att svimma av vätskebrist har då bara levt på öl och två knäckemackor den dagen. En bekant bär mig över stängslet så att jag får hjälp att ta mig till sjukhustältet där de tar dropp och alla mina värden är jätte låga plus att jag har vätskebrist. Läkarna vill ringa mina föräldrar men jag svarar aggressivt tillbaka  "Jag struntar i om jag dör på köpet! Jag måste se det här bandet". Eftersom att jag är 20+ år gammal kan de inte hålla mig kvar och jag sätter mig längst bak och dricker fruktdrinkar för att få blodsockervärdena på en läglig nivå igen. Sedan fick jag se mitt favoritband och som jag grät av lycka. Detta skulle vara tredje gången jag såg dem men ett favoritband är alltid ens favoritband right? Det var 4 år sedan och jag ångrar mig inte ett dugg nu i efterhand även om jag inser hur farligt det faktiskt var. 

Anmäl
2015-05-26 14:13 #2 av: Moalinn

Köade 9 timmar utanför ett ticnetombud i en liten kommun för att få biljett till ett band. November var månaden och 00:00 var klockan. Vi fick iallafall biljetter längst fram vid scenen (sittplatser) så det var helt klart värt det!

Annars det du skriver om att endast gå på konsert för att se förbandet, det är i princip det enda jag gör nu för tiden faktiskt. Av de 6 konserter jag  vart på i år så har fyra varit för förbanden. Var på Bråvalla 2013, fredagen, endast för att se All Time Low. Det fanns väl två band/artister till som jag ville se men jag var där för ATL, brydde mig inte om något annat .. ehehe.

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.blogg.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.