Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Blandat / Övrigt

Skolavslutning

2015-05-26 15:57 #0 av: AnWa15

Hej! :D Snart är skolan slut och för mig innebär det även att grundskolan snart är ett avslutat kapitel. Eftersom att det är den sista skolavslutningen med min underbara klass (Gråter) så hade jag och några kompisar tänkt att sjunga en låt tillsammans. Vi har spekulerat lite i vilka olika låtar vi skulle kunna sjunga men vi kommer inte riktigt fram till något, några av förslagen vi har haft var Fix You- Coldplay, Don't look back in anger- Oasis och All I need is you- Idol 2010. Vi har som sagt inte bestämt för någon än men jag tänkte att jag kunde höra med er här om ni har några förslag eller vilken av dessa ni tycker passar bäst :) 

För att inflika med så hålls skolavslutningen i en stor kyrka och det kommer vara ca 200-300 som kollar på, och två förslag som redan är uteslutna är Gabriellas sång och Himlen är oskyldigt blå :) Tack på förhand! :)

Anmäl
2015-05-26 16:00 #1 av: poodlelicious

Please remember - Leann Rhimes

Anmäl
2015-05-26 16:15 #2 av: Cireea

Bon Jovi - It's my life (Denna sjöng vi när jag gick ut nian)

Train - Hey Soul Sister  (Det här var förslaget som kom tvåa när vi röstade)

Imagine Dragons - Warriors (denna blir mäktig i kyrkan)

Sabaton - Carolus Rex (Mäktig i kyrkan dessutom en riktigt grym text som man kan dra en parallell till att ni går ut skolan men att ni regerat osv.) 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-05-26 16:20 #3 av: AnWa15

Tack så mycket för tipsen! :D

Anmäl
2015-05-26 16:29 #4 av: [Túrwen]

Vi sjöng Famous Last words med My Chemical romance. Inget jag vill stå för i efterhand efter alla dessa år eftersom att jag själv inte känner något för låten och inte tycker om deras musik alls (aldrig gjort). Men var också den enda som vågade säga emot så det var därför det slutade som det gjorde. Se om ni kan komma överens om något som alla blir någolunda nöjda med.. Det vore kanske kul att köra Måns Zelmerlöws "Heroes"? nu efter vinsten?

Anmäl
2015-05-28 23:34 #5 av: Saga85

Alice Cooper - Schools out Skrattar
Queen - Don´t stop me now
Lenka - We will not grow old
The Smiths - Ask

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.