Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes

Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Köpes/Säljes

Michael Jackson Dvd-skivor

2015-07-17 19:48 #0 av: Therese

Hej!

Jag har nu börjat fundera på att sälja mina fem dvd-skivor med Mj, finns det något intresse för de tro? Egentligen vet jag inte om jag vill sälja de, men jag tror jag måste.. Så för rätt pris är de till salu.

Anmäl
2015-07-21 07:29 #1 av: JazzBass

Tyvärr finns bara ett lätt sätt att relativt snabbt sälja skivor och filmer: Lågt pris. Kolla upp vad de kostar på billigaste stället på nätet (CD-ON, Amazon...), och sätt priset så det är minst 25-50% billigare. Vill du sälja alla på en gång som ett paket får du gå ännu lägre i pris tror jag, likaså om du säljer till nån som köper upp skivor för att sälja vidare. Tycker du att det fortfarande är värt att sälja, sälj. Jag misstänker att det bara rör sig om småpengar du får ut, så om du inte vill sälja dessa kanske det finns nåt annat du kan sälja istället om du är i behov av pengar?

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.