Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Blandat / Övrigt

P!ATD

2015-12-07 00:23 #0 av: Haztparken

Någon här som lyssnar på Panic! At The Disco?

Lyssnade mycket på dom för några år sedan men nu har dom kommit ut med lite mer material senaste åren och dom kom ut med en ny singel för en månad sedan (Emperor's New Clothes) och i början av nästa år kommer ett nytt album ut! Glad

Jag har blivit helt galet kär i deras låt This Is Gospel (Piano Version), tycker den är extremt fin helst när dom lugnat ner den såhär jämfört med orginal versionen och musik videon, ja vad ska man säga? CoolVäldigt Brendon Urie style haha Skrattar

Anmäl
2015-12-07 00:42 #1 av: Portie

Har börjat lyssna en del på dom nu igen. Lyssnade mycket på dom under tonåren (när I Write Sins Not Tragedies var populär). Tycker deras nya låt är väldigt bra, även This is Gospel gillar jag. Gillar deras låtar eftersom det är som en historia, det gör det intressant.

Anmäl
2015-12-07 01:01 #2 av: Haztparken

 #1 Håller med dig där med att det är som en historia! :) Många av låtarna följer ju också varandra. Om du t.ex. ser This Is Gospel på youtube och sedan ser Emperor's New Clothes efter så ser du att dom hänger ihop :)

Tycker låtarna är väldigt välgjorda och texterna är speciella om man verkligen lyssnar på dom.

Anmäl
2015-12-08 12:54 #3 av: nottheonly

Jag lyssnar mycket på FOB och det finns några mashups med dem och P!ATD som jag tycker är riktigt bra. Den här Kär:

Anmäl
2015-12-08 22:18 #4 av: Portie

#2 Helt klart. Det där med att låtarna hänger ihop är något jag verkligen gillar. Tycker även om Brendons röst, den har utvecklats en del tycker jag. Sen är han ju fin att titta på med och det gör ju absolut inget ;)

Fall Out Boy gillar jag med, dock lyssnar jag mest på deras äldre låtar.

Anmäl
2015-12-08 23:21 #5 av: Haztparken

#3 Ja FOB är också riktigt grymma! Lyssnar också på dom Glad Har aldrig hört mashups med dom två innan tillsammans såhär så det var intressant och riktigt bra! Att jag missat det haha!

#4 Ja jag älskar hans röst, tror det är därför jag gillar hans piano version av This Is Gospel så mycket eftersom man hör hans röst så bra i den utan en massa musik med, man hör varenda ton och klang Kär Haha håller med, lite ögongodis är han allt och det är aldrig fel ;)

Anmäl
2015-12-09 01:04 #6 av: nottheonly

#5 Haha det var när jag började med vines som jag hörde den första, de passar bra tillsammans! måste bara posta en till Kär

Anmäl
2015-12-10 22:22 #7 av: Moalinn

Lyssnade på P!ATD när jag var yngre, typ när I write sins var populär. Tappade dock intresset och har inte riktigt hittat tillbaka även om flera av deras nya låtar är riktigt najs, typ This is gospel.

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.blogg.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2016-02-13 20:47 #8 av: LittleBigPride

Min favvo av P!ATD är house Of Memories! IN LOVE!!

Anmäl
2016-02-13 22:08 #9 av: ilenna90

jag :D 
har lyssnat på dom i massa år. på nya plattan älskar jag verkligen dont threaten me with a good time 8) 

Anmäl
2016-02-14 21:54 #10 av: [Nirvana-music]

Ja,har  lyssnat på Panic at the disco sen några år tillbaka. 

This is gospel, She had the world, Bittersweet, Northern Downpour är några av mina favoriter :-)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.