Musik: Techno/Dance/Electronica

Lyssnar du på Elektronisk musik?

2016-04-09 21:13 #0 av: [Zachapacka]

Nu menar jag inte vilken elektronisk musik som helst, utan typ melodic dubstep, glitch hop, orchestrapstep, chillstep, progressive house, drumstep med mera. Är det någon är på ifokus som också lyssnar på de? Isåfall får ni gärna skriva i kommentarerna vilka låtar eller artister ni gillar för jag är ständigt ute på jakt efter ny musik. Här är några låtar jag gillar :)

Skrux - If you

TheFatRat- the Calling

Alan Walker- Faded

Panda Eyes och Datphoria- Keep Going (Animadrop remix)

Arkasia ft. Jay Jacob (silent frequencies remix)

Shy kid - I dont want to dieAnmäl
2016-04-12 00:08 #1 av: felle-j

Något av det du nämnde har jag aldrig lyssnat på, men jag kan göra det. När jag var yngre lyssnade jag mycket på dubstep och annat liknande. Nu blir det inte mycket elektroniskt förutom lite EBM. Glad

Anmäl
2016-04-13 13:38 #2 av: BaltizSimbaLukas

Faded är ju grym! Jag vet inte riktigt vilka genrer de är, men jag gillar nästan alla Aciciis låtar och Kygo är väldigt bra också.

Anmäl
2016-04-14 00:32 #3 av: felle-j

Ja Faded är riktigt grym! Missade att du skrev den haha. Flera av de låtar som går på radio gillar jag. Bland annat Avicii och Kygo som #2 skriver.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.