Vilken låt är det jag hört?

Hjälp att hitta en låt

2016-05-05 19:22 #0 av: Snurrig

Hellu.

Jag försöker hitta en låt som jag lyssnade på för flera år sedan. Jag har sökt och sökt men inte kommit fram till något svar. Det har gått så långt att jag knappt minns hur den låter, men jag vill verkligen hitta den. Förhoppningsvis är det någon annan här som kan ha hört den.. annars kommer jag nog aldrig lyckas.

Det är en kille som sjunger/rappar(?), och rösten är rätt normal, men har ändå för mig att det kanske var en nightcore-låt, även om det ändå inte var det... makes sense? xD Tror inte att han var amerikansk, han hade någon annan dialekt.

Det jag vet med säkerhet är att den börjar med att repetera "baby girl, baby girl, baby girl" osv.. minns inte exakt hur många gånger, men rätt många, och det sägs rätt snabbt, nästan som att han "snubblar" över orden, även om han nu inte gjorde det.

Minns inte exakt vad texten var, men känns som att han kanske sa "I know you cheated" eller att han var ledsen för att han drack (alkohol)

Jag vet att det inte är mycket att gå på, och det är förmodligen borttagen från youtube.. men who knows.. man kan ju alltid hoppas. Mycket möjligt att det finns en originallåt och att det här bara var något "hemmagjort"..

Några idéer?

                 "The secret of happiness, you see, is not found in seeking more,
                                       but in developing the capacity to enjoy less."

Anmäl
2016-05-06 16:17 #1 av: Cireea

Oj, det här var en klurig en.. finns inte direkt mycket att gå på.Oberörd

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-05-06 16:34 #2 av: Snurrig

#1 Nej, det är som sagt omöjligt att hitta den genom att söka. Hoppades väl mest att någon hade hört och kanske skulle minnas den. Men chansen är väl noll. Ledsen

Det var en person som länkade den till mig på msn, men inte ens han har någon aning om vad det är jag snackar om, så yeah, bara man kunde få tillgång till ens gamla konversationer där. Vilar huvudet i handen

                 "The secret of happiness, you see, is not found in seeking more,
                                       but in developing the capacity to enjoy less."

Anmäl
2016-08-21 15:35 #3 av: piggelinis

Ja svårt.. men ger några förslag hihi Skrattar

Baby Girl - T.O.R.

Anmäl
2016-08-21 15:37 #4 av: piggelinis

eller denna? 

Kodak Black - Babygirl

Anmäl
2016-08-21 15:38 #5 av: piggelinis

denna? 

Baby girl - Reggaeton 

Anmäl
2016-08-21 15:45 #6 av: piggelinis

denna?

Never Let You Go - Pretty Ricky 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.