Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler

Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?
Konserter/Festivaler

Tillåtet att med ta mobil?

2016-07-03 12:06 #0 av: Blue_Lugia

Är det tillåtet att ta med sin mobil på konserter i typ arenor?
Har hört att på vissa ställen är det ej tillåtet, och hur ska man ta med den OM det skulle vara ok. Känns dumt att ta med sig väskan med tanke på ficktjuvar bla.

Man vill ju kanske föreviga minnena.

I try to make you hate me. But no matter what I do, you still think I'm your friend.
Anmäl
2016-07-03 12:38 #1 av: Jimmy.L

Står ofta på biljetten vad som är tillåtet att ta med eller på arrangörens hemsida.

Anmäl
2016-07-03 22:59 #2 av: ilenna90

kameror (särskilt systemkameror) brukar ofta vara förbjudna på konserter men har aldrig hört att dom inte tillåtit mobil. man har ju så mycket andra funktioner i en mobil liksom. men jag har iofs bara varit på spelningar på klubbar/mindre spelställen dom senaste åren så vet inte helt hur det är på arenor. 

ang. vart du ska förvara mobilen om du inte vill ha med en väska så är väl alternativet jeansfickan typ. 
jag brukar ha en liten väska med axelremmen över bröstet, då har man bra koll ändå :) 

Anmäl
2016-07-03 23:58 #3 av: felle-j

Har aldrig varit med om att det inte har varit tillåtet att ta med sig mobiltelefon in, och då har jag varit på många olika spelningar och konserter.

Felix                                                                                               
Medarbetare på Datorspel och Minecraft.

Anmäl
2016-07-04 20:05 #4 av: Kadoor

Det skulle ju kännas konstigt om man inte får ha med mobilen in. Att ha med en kamera som dessutom är väldigt stor är ju en annan sak, men en mobil brukar ju vara tillåtet. Ett tips är väl att ha en bra ficka som du kan ha den i, eller ha en liten väska som bara är att ha över axeln & kanske lite gömd om det är jobbigt att ha en stor väska. Känns ju onödigt med en stor, men en liten är ju ganska smidig. 

- Bring Me the Horizon, Guns N Roses & AD/DC är bäst -

Anmäl
2016-07-05 07:16 #5 av: Blue_Lugia

Det är lugnt, det här ordnat sig. Fick låna en mindre väska av en jag känner.
Jeansfickorna är för små för min mobil dock.

I try to make you hate me. But no matter what I do, you still think I'm your friend.
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.