Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Eurovision Song Contest Om sajten & iFokus Egen inspelad musik Hissa eller dissa Idol Instrument/annan utrustning Kluringar Konserter/Festivaler Köpes/Säljes Eurovision Song Contest Melodifestivalen Musik generellt Musikvideos Musik: 50-60tals musik Musik: 70- 80- 90-tals Musik: Alternative Musik: Asiatisk Musik: Blues Musik: Country Musik: Disney Musik: Hip Hop/Rap/R'n'B Musik: Instrumentalt Musik: Klassisk Musik: Kpop Musik: Metal/Rock Musik: Pop Musik: Punk/Grunge Musik: Reggae Musik: Techno/Dance/Electronica Musik: Jazz Nyheter Tävling OT Blandat / Övrigt Recensioner Röstning Senaste nytt Spotify Youtube Vilken låt är det jag hört?

Vilken låt är det jag hört?

Hittar inte låten! :(

2017-08-20 00:49 #0 av: Whippet

Hej
För kanske 2 år sedan lyssnade jag på en låt (oh waow) nejmen, jag bara kom och tänka på den precis och tror jag hittade rätt "artist" jag tror igentligen att det är en remix av låten men jag vet inte om de tagit bort låten från spotify eller om jag letar på fel "artist" de som jag tror är "Nightcore", och jag har för mig att det var en black veil bridge låt-in the end, men jag är inte helt 100, jag har kollat runt på yt också och tror det är rätt låtar jag hittar men jag kan inte hitta de på spotify längre, kan det vara så att de har tagit bort låten?
För just nu hittar jag bara "monster" någon slags remix på spotify, (det ska vara anime figurer på själva "omslaget" eller vad man ska säga) och de är inte alls vad jag letar efter haha, men kommer ihåg att jag sett "omslaget" innan, kan visa en bild. Hoppas på att kunna få hjälp ifall ni vet någonting :))

I'm out Vilar huvudet i handen

Anmäl
2017-08-20 00:49 #1 av: Whippet

.

I'm out Vilar huvudet i handen

Anmäl
2017-08-21 20:59 #2 av: RC1393

Nightcore är en typ av remix ja. Hittar du den inte på spotify så finns den nog tyvärr inte där längre. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.