Musik generellt

Jag hittar inte en låt jag hörde på ett konvent

2017-08-20 01:49 #0 av: molam

Har en känsla om att jag kan få bättre hjälp på Japan ifokus då det inte var en "Vanlig" låt, men jag försöker också här!

Jag var på ett konvent förra året, tror det var Kawaiicon, men är inte helt säker, och när jag inte jobbar på konventen tillbringar jag mycket tid i karaoke rummen, också var jag i karaoke rummet, och nån sjöng en klockren sång! men jag höll på att garva ihjäl mig så lämnade rummet för att inte störa den som sjöng, så kunde inte höra hela sången, men skulle sjukt gärna vilja höra den! MEn kan inte hitta den nånstans! INTE ens på Youtube som har allt möjligt skumt! så i need som help!

Det handlade om Sasuke och Narutos "Speciella" band, men det var ite skämtsamt så det var liksom total BL/Yaoi i låten xD Minns inte texten men har för mig att den hette SasuNaru/NaruSasu Ramen Love song eller Ramen sång eller nått! Vet nån vilken jag menar? och isf var kan jag hitta den? xD

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-08-20 02:46 #1 av: Dioramabyggare

#0: Denna kanske?

Anmäl
2017-08-20 11:01 #2 av: molam

nepp

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-08-20 12:00 #3 av: Dioramabyggare

#2: Ok. Hoppas du hittar låten!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.